A Terra lenyomta a Teslát HODL-ban (a tulajdonolt Bitcoinok számában )

A Luna Foundation Guard (LFG) a második legnagyobb vállalati Bitcoin-tulajdonos lett, megelőzve az elektromos autó-gyártó Teslát.

terra luna hodl bitcoin

A legnagyobb decentralizált stabil érme, az UST mögött álló non-profit szervezet a közelmúltban újabb 1,5 milliárd dollár értékben vásárolt Bitcoint a Genesis-szel, valamint a Three Arrows Capital kripto-kereskedelmi és kockázatitőke-társasággal kötött tőzsdén kívüli ügylet révén.

Az LFG jelenleg 80393 érmét tart, amelyek összértéke 2,9 milliárd dollár.

Amint arról az U.Today beszámolt, a Terra február végén kezdett Bitcoint vásárolni, hogy biztosítsa a TerraUSD (UST) token stabilitását, amely a dollárhoz kötött stabil kripto.

A Terra Do Kwon várakozásai szerint a non-profit Bitcoin-állománya idővel a 10 milliárd dollárt is el fogja érni, amivel könnyen a legnagyobb kriptovaluta tulajdonossá válik. A legújabb küldetés célja, hogy támogassa az UST elfogadását.

kriptoaktiv kedvezmenyek

Jelenleg a MicroStrategy üzleti elemző cég továbbra is a vezető vállalati Bitcoin tulajdonos 129218 érmével, amelyek értéke 3,9 milliárd dollár.

Az árak a mélyponton maradnak

A hatalmas vásárlás nem tudta megemelni a Bitcoin árát. A legnagyobb kriptovaluta jelenleg 36479 dolláron mozog a Bitstamp tőzsdén, miután csütörtökön egyetlen napon belül több mint 8%-ot zuhant.

A Terra LUNA alulteljesít, több mint 6%-ot esett az elmúlt 24 órában.

Az UST stablecoin továbbra is a tizedik helyen áll 18,6 milliárd dolláros piaci részesedéssel. A múlt hónapban a Terra lett az első blokklánc projekt, amely egyszerre két kriptovalutával is bekerült a top 10-be.

forrás: U.today