Új harveres tárca a Crypto.com-tól

  • Post author:
  • Post category:Hírek

Vajon megéri a BCVault új hardver eszköze amely 2022 április 7-30 között 62 Euró kedvezménnyel vásárolható a CRYPTOPAY promo kód használatával!

A piacon van több hardver wallet is, amelyek mind elérhetőbb áron vásárolhatók a BC Vault £108.93 árához képest a következő linkkekkel:

A REAL Security Inc. informatikai biztonsági szakértői olyan felhasználóbarát hardver walletet készítettek, amely új biztonsági szabványokat vezet be a hardveres pénztárcák piacára. A BC VAULT (a Blockchain Vault rövidítése) az első több titkosítást tartalmazó pénztárca, amely több mint 2000 névtelen pénztárca független generálását teszi lehetővé, és alapértelmezés szerint titkosított biztonsági mentéseket kínál. A 4 irányú vezérlővel és a 2,42 hüvelykes OLED kijelzővel minden eddiginél egyszerűbbé teszi a kriptográfiai tranzakciókat még a tapasztalatlan felhasználók számára is.

A BC VAULT erős műanyag burkolattal, gumírozott műanyag házban és alumínium kivitelben kapható.

kripto_kedvezmenyek

Névtelen, egyedileg generált Privát Kulcsok

Míg a konkurens termékek a BIP39/44 szabványt használják a szólánchoz, ami alapértelmezés szerint titkosítatlan. Ez komoly aggályokat jelent a privát kulcs biztonsága és tárolása szempontjából, a BC VAULT minden pénztárcát külön generál a valódi véletlenszám-generátor (RNG) segítségével.

Az RNG inicializálása beépített giroszkóppal történik a BC VAULT rázásával.

A titkosítatlan szólánc mellett a BIP39/44 előre meghatározott pénztárcákat is generál. A BC VAULT nem meghatározott pénztárcáinak az az előnye, hogy soha nem kapcsolódnak matematikailag. A feltört pénztárca nem vezethető vissza más, ugyanarról az eszközről származó pénztárcára, ezzel biztosítva a BC VAULT többi pénztárcájának biztonságát és anonimitását. A BC VAULT hardveres pénztárcát sorozatszám vagy nyomon követési szám nélkül postázzák, és előre fel van töltve egy 1.0 Bitcoint tartalmazó jutalomtárcával.

A kulcs pontosan ugyanúgy van titkosítva, mint az eszközön lévő összes pénztárca, és bárki, aki képes feltörni a titkosítást, megkapja a jutalmat! 🙂