Adatvédelmi Nyilatkozat és Felhasználási feltételek

Adatvédelmi Nyilatkozat és Felhasználási feltételek.

Kérjük, hogy weboldalunk használata előtt olvassa el a jelen Adatvédelmi Nyilatkozatot és Felhasználási feltételeket, mely közérthető módon tartalmazza, miként kezeljük személyes adatait! Az Adatvédelmi Nyilatkozatban az Adatkezelő egyértelműen és részletesen tájékoztatja az érintetteket az adatok kezelésével kapcsolatos minden fontos tényről.

Az Adatkezelő (kriptoaktiv.com) weboldal működtetése során, az oldalon regisztrált személyek adatait kezeli abból a célból, hogy részükre megfelelő ismeretterjesztő szolgáltatást nyújthasson. A szolgáltató teljes mértékben meg kíván felelni a személyes adatok kezelésére vonatkozó jogszabályi előírásoknak, különösen az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletében foglaltaknak.

Kérem vegye figyelembe hogy a kriptoaktiv.com oktatási céllal létrehozott wordpress alapú webes portál. A kriptoaktiv.com szolgáltatásainak igénybevételével, a hírlevélre való feliratkozással, a privát discord csoporthoz való csatlakozással beleegyezik az esetleges megadott adatok tárolására, melyeket felhasználhatunk statisztikák készítésére, ezenkívül a felhasználó beleegyezik, különböző tájékoztató jellegű tartalmak email címen keresztül történő fogadására a kriptoaktiv.com csapatától.  Az email címek harmadik félnek nem lesznek kiszolgáltatva.

A kriptoaktiv.com – a továbbiakban: Weblap, kriptoaktiv a továbbiakban: Adatkezelő), mint Adatkezelő jelen Adatvédelmi Nyilatkozat és Adatkezelési Tájékoztató ( a továbbiakban: Adatvédelmi Nyilatkozat) közzétételével ismerteti az adatkezelésére vonatkozó elveit, melyeket az Adatkezelő magára nézve kötelező érvényűnek ismer el. Az Adatkezelő minden tőle ésszerűen elvárható intézkedést megtesz az általa kezelt személyes adatok biztonsága érdekében.

Ez az adatkezelési tájékoztató a természetes személyek személyes adatai védelméről és az adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete alapján készült, figyelemmel a 2011. évi CXII. törvény tartalmára, amely az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szól.

  1. Felelősség kizárása

A kriptoaktiv.com-on található információk semmilyen formában nem tekintendők befektetési tanácsadásnak vagy hozam garanciának. A kriptoaktiv.com a különböző internetes programok, weboldalak használatának a leírását és ennek a honlapnak/blognak tulajdonosának az ezen programokkal kapcsolatos tapasztalatait, véleményét tartalmazza, valamint az azokkal összefüggésben lévő híreket jeleníti meg. Az itt megjelenő internetes programok használatából eredő károkért, legyen az anyagi, vagy érzelmi vagy bármilyen más jellegű, a felelősség egyedül a felhasználót terheli!

A honlapon/blogon szereplő programok, üzleti lehetőségek minden nagykorúnak számító egyén előtt nyitva állnak. Jelen honlap/blog tájékoztató jelleggel működik. Minden információ ingyenes, azt a felhasználó a legjobb belátása szerint használhatja.

Ez a honlap/blog semmilyen formában nem tekintendő befektetési tanácsadásnak vagy hozam garanciának, és nem vállal felelősséget semmiért, ami a felhasználókat az internetes jövedelemszerzés világában éri/érheti. Ebbe kell bele érteni a pénzvesztés, teljes vagy részleges tőkevesztés esetén is. Ide tartozik bárminemű más jellegű veszteség is, ami a felhasználásból eredő, és a felhasználó saját elhatározásának következménye, legyen az akár életviteli nehézség is. A befizetések bárminemű következményeiért egyedül a felhasználót terheli a felelősség. Ez a honlap/blog nem vállal felelősséget az adott programok szabályainak megváltásáért, vagy a programok teljes megszűnése/hirtelen eltűnése miatt sem. Ha a felhasználó honos országának törvényei nem engedik meg az adott programokban való részvételt, kizárólag a felhasználó saját felelőssége annak eldöntése, hogy a törvények ellenére részt vesz ilyen programban vagy sem.

Fontos emlékeztetni arra, hogy kockázatmentes üzleti lehetőség nem létezik! A kockázat a program felhasználói/résztvevői számára mindig jelen van, és előfordulhat szélsőséges esetben, hogy az a pénzük teljes elvesztését jelenti. Előfordulhat, hogy a kifizetések egyszer csak abbamaradnak, vagy az adott program honlapja elérhetetlenné válik, és az üzemeltetőjük az összes befizetett pénzzel eltűnik.

A kriptoaktiv.com honlap/blog célja az, hogy a kriptovalutákkal kapcsolatos  internetes jövedelemszerzésben a felhasználók segítségére legyen azzal, hogy a buktatókra felhívja a figyelmet. Ugyanakkor szélsőséges esetekben fennállhat annak a kockázata is, hogy a felhasználó minden befizetett pénzét elveszti!

Kérjük, vegye figyelembe hogy :

  • A kriptoaktiv.com oktatási céllal jött létre és béta verzióban fut a hibákért, elírásokért nem vállalunk semmilyen felelősséget.
  • Az oldal használatával a felhasználó elfogadja a felhasználási feltételeket és a megszerzett információt kritikusan kezeli.
  • A célunk csupán a tájékoztatás az oldalon található információk semmilyen szinten nem minősülnek ajánlatnak.
  • Az ezen a weboldalon nyújtott információk nem minősülnek befektetési tanácsadásnak, pénzügyi tanácsadásnak, kereskedési tanácsadásnak, vagy bármilyen más jellegű tanácsnak, ezért nem szabad a weboldal egyetlen tartalmát sem ilyenként kezelni.

További célunk hogy az itt megszerzett tudáson keresztül a veszteségei minimálisak legyenek, de ne feledje a teljes felelősség mindig az Öne.  Ha a fentiekkel nem ért egyet, akkor NE használja a kriptoaktiv.com oktatási honlapot/blogot! Köszönettel a kriptoaktiv.com csapata.