Melyek a legbiztonságosabb kripto tőzsdék?

Az utóbbi hetek esemény sorozata felhívta a figyelmet a decentralizált kripto világ előnyeire a központosított működéssel szemben, vagyis mi történik akkor, ha a Wall Street a saját szabályai szerint próbál a decentralizált gazdaságban tevékenykedni? Katasztrófa, a történelem egyik legnagyobb csalása, melyet Sam Bankman-Fried (SBF) és haverjai az FTX ügyfelek pénzével követett el.

binance mazars

Kripto Tárolás

Most segítséget szeretnék nyújtani a biztonságos kripto tárolási módokhoz:

kedvezmeny kriptoaktiv

Mazars könyvvizsgálat

A könyvelő cég a hónap elején elvégezte a Binance tartalékok igazolásának értékelését, és megállapította, hogy bitcoin tartalékai túlfedezettek. A Mazars honlapján található riport linkje már nem működik.
A könyvvizsgáló azt is megállapította, hogy a Kucoin BTC-, ETH-, USDT- és USDC-tartalékai mind túlfedezetek voltak. Ez a jelentés szintén nem érhető el. A Mazar a Crypto.com tartalékaira vonatkozó értékelése szerint 1:1 arányban teljes mértékben támogatottak.

Az FTX összeomlása nyomán a kriptotőzsdék nyomatékosítani akarták a készletek bizonyítását. Az egykor meghatározó tőzsde a múlt hónapban csődbe ment Sam Bankman-Fried korábbi vezérigazgatójával, aki jelenleg letartóztatásban van a Bahamákon, csalás és a pénzintézetek összeesküvése vádjával. többek között pénzmosást követtek el.


A Binance Coin (BNB) a bejelentést követően esett. A CoinDesk adatai szerint körülbelül 5%-ot veszített az elmúlt 24 órában. A Crypto.com CRO-ja 3,9%-ot, a KuCoin natív tokenje (KCS) pedig körülbelül 2,5%-ot veszített.

forrás: coingecko

ha tetszett a cikk támogass a linkek használatával