A Bitcoin stratégia: 5 dollár 260 X -en

A kereskedési veterán PlanB megjegyezte, hogy a Bitcoin áremelkedések többsége a korábbi három felezés körül történt. Ugyanakkor a BitMEX alapítója, Arthur Hayes rámutatott, hogy a geopolitikai zavarok is hozzájárulhatnak a bika trendhez.

Bitcoin Felezés: Stratégia, Hogyan Fordítsunk 5 Dollárt 130 000 Dollárrá

Azok a kereskedők, akik csak a Bitcoin felezési események körül kereskedtek a kriptopiacon, akár 2500% -os hozamot is elérhettek.

„Ha csak ebben a három (Bitcoin felezési) időszakban voltunk a piacon, és a többi időben nem, akkor egy 5 dolláros befektetést 130 000 dollárrá növeltünk volna (lila vonal), ahelyett, hogy 37 000 dollárt vásároltunk és tartottunk (kék vonal)”

mondta Plan B.

A Bitcoin felezés, amely körülbelül négyévente történik, történelmileg jelentős áremelkedéseket vált ki, mivel az új BTC kibocsátásának üteme 50%-kal csökken. Ez a hiány stratégiai ablakot nyit az okos befektetők számára, hogy jelentős hozamokat realizáljanak a Bitcoinból.

Plan B Stock-to-Flow modellje szerint a kereskedőknek 6 hónappal a felezés előtt kellene Bitcoint vásárolniuk, és 18 hónappal később eladniuk. Ez a megközelítés a Bitcoin ciklikus mintáit használja ki, jelentős áremelkedéseket ér el a Bitcoin felezés körül, miközben elkerüli a következő medvepiacokat.

Bitcoin Győzelmei a Geopolitikai Bizonytalanság Idején

A BitMEX alapítója, Arthur Hayes azt javasolta, hogy a Bitcoin vásárlása geopolitikai bizonytalanság és háború idején stratégiai lépés lehet egy kriptokereskedő számára.

kriptoaktiv kedvezmenyek

Hayes szerint a Bitcoin ellenállást mutatott és túlteljesítette a hagyományos eszközöket, mint például a hosszú távú amerikai kincstárkötvényeket olyan konfliktusok idején, mint az Ukrajna és Oroszország háborúja, valamint a Hamasz és Izrael konfliktusa. Kontextusként a BTC ára 26%-kal növekedett a palesztinai háború kezdete óta, míg a TLT, a hosszú távú amerikai kincstárkötvény ETF, csak 3%-kal nőtt.

„A legokosabb kereskedés a kriptovaluták hosszú távú tartása. Semmi más nem teljesített olyan jól a központi bankok főkönyvében, mint a kriptovaluták”

mondta Hayes.
Bitcoin 26%-os kiugrása

Hayes azt is kiemelte, hogy a Bitcoin árteljesítménye azt mutatja, hogy potenciális biztosíték a geopolitikai feszültségekkel járó bizonytalanságok ellen. Ezért a Bitcoin megbízható mutatója volt a fiat pénzügyi rendszer egészségének ezekben a helyzetekben.

„A Bitcoin bizonyítottan jobban teljesít a kötvényeknél háborús időkben. Még ha volt is egy kezdeti gyengeségi szakasz, én venni fogok a mélypontokon,”

zárta Hayes.

JOGI NYILATKOZAT A kriptoaktiv.com elkötelezett az elfogulatlan, átlátható jelentéstétel mellett. Ez a hírcikk pontos, időszerű információkat kíván nyújtani. Azonban az olvasókat arra ösztönözzük, hogy ellenőrizzék az adatokat önállóan, és konzultáljanak szakemberrel, mielőtt bármilyen döntést hoznának ezen tartalom alapján.