Vela Váltó és VELA kripto érme

Érmevizsgáló

Az utóbbi időkben és az FTX, Celsius és egyéb váltók összeomlása óta, még jobban keresem a decentralizált lehetőségeket . A legújabb generációs dex váltók nagy tőkeáttétet, gyors és biztonságos váltást biztosítanak miközben a díjjaikat az érméiket bírtoklók között osztják szét. Ez a sor a GMX váltóval kezdődött, de most egy újabb megoldást vizsgálok meg a Vela Exchange DEX Váltót és a utility tokenjét a VELA kripto érmét.

dex váltó

Alapítók és a csapat

A Vela Exchange-t Travis Skweres és Dan Peng alapította. Mindkét alapító bőséges tapasztalattal rendelkezik a technológiai és tanácsadói iparágakban, és a BCG-nél találkoztak. Skewres 2012 óta foglalkozik a kriptopénzekkel, és ő alapította a Portal Finance-t, amelyet azóta a Coinbase felvásárolt. A csapat és a tanácsadó testület többi tagja olyan csapatokból érkezett, mint a Balancer, a Black Rock, a BCG és a Polygon.

A Vela Exchange három fő termékkel fog rendelkezni:

  • Tőkeáttétes kereskedés
  • Spot tőzsde
  • OTC P2P platform (piacon kívüli – intézményi befektetőknek)

Tokenek és hozamelosztás:

A VELA a Vela Exchange eszköz érméje (utility token) . A VELA teljes készlete 50 millió token lesz. eVELA (letétbe helyezett VELA) nem ruházható át, és egy szolgáltatói (vesting) szerződésbe történő befektetéssel oldható fel, amely egyéves lineáris szolgáltatói időszak alatt azonos mennyiségű VELA token zárolását teszi lehetővé. eVELA-t is be lehet tenni, hogy protokoll jutalmakat szerezzünk.

Közösségi ösztönzők – A teljes kínálat 35%-a közösségi ösztönzőkre lesz elkülönítve, és 5%-ban lesz korlátozva.
felhasználásra korlátozódik évente. Ezeket a pénzeszközöket olyan ösztönzőkre fogják felhasználni, mint a likviditásszolgáltatók, az árjegyzők, a béta
tesztelőknek, és egyéb ösztönzőknek.

kedvezmeny kriptoaktiv

A Vela Exchange és a VELA Token előnyei

A Vela Exchange egy kriptopénz kereskedési platform, amely biztonságos, megbízható és költséghatékony kereskedési élményt nyújt. Digitális eszközök széles skálájához kínál hozzáférést, beleértve a VELA tokent is, amely egy, a Vela Exchange által kibocsátott eszköz érme, vagy utility token, amely a platformon nyújtott szolgáltatásokért, például kereskedési jutalékokért való fizetésre használható.

Mi a VELA token?

vela kripto valto tokenomics ermevizsgalo kriptoaktiv crypto dex váltó

Egy utility token, ami azt jelenti, hogy a platformon meghatározott célokra használható. A Vela kripto váltó szolgáltatásainak, például a kereskedési jutalékoknak a kifizetésére szolgál, és bizonyos platformfunkciókhoz és szolgáltatásokhoz való hozzáférésre is használható. Ez egy ERC-20-as érme, amely az Ethereum blokkláncra épül, és 100 millió token fix készlete van.

Milyen előnyökkel jár a VELA tokenek birtoklása?

A VELA tokenek birtoklása számos előnnyel jár. Először is, a VELA tokenek birtoklása kedvezményes kereskedési díjakra jogosítja a birtokosokat a Vela Exchange-en. Minél tovább tartja a tokeneket, annál többet spórol a díjakon.
Másodszor, a VELA tokenek birtokosai jogosultak a platform bevételeinek egy részére.
Harmadszor, a VELA tokenek felhasználhatók bizonyos platformfunkciókhoz, például különleges ajánlatokhoz és exkluzív jutalmakhoz való hozzáférésre.
Végül, a VELA tokenek felhasználhatók a Vela Exchange-en nyújtott szolgáltatásokért való fizetésre.

Miért egyedi a Vela kripto váltó

crypto vela kripto exchange platform kriptoaktiv

A Vela Kripto DEX váltó egy több eszközre kiterjedő, szabályozott kereskedési platform, amely a más tőzsdéken nem található funkciók és előnyök egyedülálló kombinációját kínálja. A Vela néhány olyan jellemzője, amely megkülönbözteti a többitől, a felhasználói felület, a fejlett kereskedési eszközök magas tőkeáttét, és a magas likviditás. A Vela emellett számos piaci terméket és szolgáltatást kínál, a részvény- és kriptopénz-kereskedéstől kezdve a margin termékeken át a származtatott termékekig. Emellett a Vela egy robusztus kockázatkezelési rendszerrel, valamint egy kifinomult árfeltáró motorral rendelkezik. Mindezen jellemzőkkel a Vela tökéletes célpont mindazok számára, akik biztonságos és szabályozott környezetben szeretnének digitális vagy hagyományos eszközökkel kereskedni.

kucoin-reg