Egekben az Ethereum domain név regisztrációk

2300%-kal nőtt a .ETH domainek értékesítése

Hatalmas népszerűségnek örvend az utóbbi időben a decentralizált domainnevek regisztrációja melyek között több híresség is megjelent mint Vitalik Buterin (vitalik.eth), vagy Paris Hillton (parishilton.eth).

ens-eth-domain-kriptoaktiv

Az Ethereum Name Service (Ethereum Név Szolgáltató – ENS) domainnevek egyedisége és egyszerűsége teszi ellenállhatatlanná és csábítóvá sok felhasználó számára.

sok .com .hu név még szabadon lefoglalható!

Mi az ENS – Ethereum Név Szolgáltató?

Az Ethereum Name Services (ENS) a hosszú tekercselésű és nehézkes titkosítási címeket rövid és édes URL-ekké rövidíti le. Az ENS a 2017-ben létrehozott Decentralizált Autonóm Szervezet (DAO) alá tartozik, amelynek nincs központosított kormánya.

Az egyszerűséget semmi sem múlja felül és ez az Ethereum domain nevek fő értékesítési pontja. Az ENS domainek három-négy számjegyből álló nevek, amelyek „.eth”-re végződnek. Ezáltal könnyebb elolvasni és megjegyezni, mint egy hosszú, mindenféle furcsa karaktereket tartalmazó sorozatot.

Minden domain név egy mint* -elt NFT, amelyet ugyanúgy értékesítenek, mint bármely más szokásos NFT-t, így a vásárlója tényleges tulajdonossá válik!

kriptoaktiv kedvezmenyek

ENS – Univerzális URL

Többek szerint az ENS nevek megváltoztatják a játékszabályokat, mivel decentralizált, egyszerű és univerzális kulcsokat – vagy URL-ket – bejelentkezési módokat hoznak létre, amelyek nagyszerű alternatívát jelentenek a hagyományos Ethereum pénztárcák használatához.

Sok híresség, vállalkozó és közéleti személyiség büszkén használja ENS-nevét Twitter-kezelőként.

Az ENS-nevek minimális száma három, és a felhasználók számára ez az áhított szám. Fontos tudni, hogy csak ENS-nevek regisztrálhatók az ETH-tárcába.

Kedden 24 óra leforgása alatt 1,3 millió dollár körüli forgalomnövekedés!

Az ENS körülbelül 700 000 dolláros árbevétellel kezdte április 14-21-ig, majd április 22-27 között 3 millió dollárra emelkedett.
Elképesztő, 119%-kal növekedett az .eth névregisztrálások száma.

kucoin-reg

A felső, Ethereum Elit 10 000-es Klub

A számjegyes ENS nevek is népszerűek voltak. Egyes vásárlók az ENS-neveket az elköltött összeg után választják ki, például 999.eth lesz, ha 99,9 ETH-ért vették a domaint. A háromjegyű ENS-neveket általában 6 ETH-ra vagy ennek megfelelő értékre állítják be, nagyjából 17 000 dollár körülre.

Hasonlóképpen, ha a 3200-as CryptoPunk-ot birtoklod , akkor a 3200.eth címet választod. A legtöbb NFR-gyűjtemény numerikus, ezért annyira felkapottak a számokból álló ETH-nevek manapság.

A számozott legnagyobb bevételt hozó NFT-gyűjtemények közé tartozik a Moonbirds, a Bored Apes, a Clone X és az Azuki.

Sok NFT-gyűjtő már most az ENS-aldomaineken spekulál. Az ENS nevek fix vagy korlátozott kínálata mindössze 10 000 domainből áll, ezért sokan próbálják megragadni saját ENS-üket, amíg még tehetik, hogy az elit és exkluzív 10 000-es Klub részei lehessenek.

forrás