Meglökte a Coinbase részvényeket a brazil terjeszkedés híre

  • Post author:
  • Post category:Hírek

A vezető amerikai kriptopénz tőzsde bejelentette, hogy brazil ügyfelek mostantól képesek lesznek kriptopénzeket vásárolni és eladni Brazil Realjában (vagy Reais a brazil valuta neve).

Az ügyfelek továbbá a brazil azonnali fizetési platform, a Pix segítségével képesek lesznek készpénzt kivenni a kriptopénz váltóról. A Coinbase azonban nem csak egy platformot kínál az ügyfeleknek, hanem egy teljesen portugál nyelvű alkalmazást és 24/7 chat-támogatást is biztosít.

Íme, néhány kulcsfontosságú információ a Coinbase brazil terjeszkedéséről:

  • A Coinbase bővítése Brazíliában történik, ahol a kriptopénzek iránti kereslet magas és sok bank kínál valamilyen digitális eszköz expozíciót.
  • A Coinbase erős jelenléttel rendelkezik Brazíliában, mióta 2021-ben technológiai központot hozott létre az országban, ahol a brazil szakemberek fejlesztik a kripto- és Web3 technológiákat.
  • A Coinbase befektetési részlege, a Coinbase Ventures, már régóta figyeli Brazíliát, és befektetett a kriptó vállalatokba, mint például a Hashdex és a Ledn.
  • A Coinbase erősíti globális jelenlétét a világ minden kontinensén, kivéve az Antarktiszon.
  • A Brazil gazdaság a latin-amerikai térség legnagyobb gazdasága és az Amerikai Egyesült Államok és Kanada után a harmadik legnagyobb gazdaság.
kriptoaktiv kedvezmenyek

A Coinbase kriptotőzsde folyamatosan bővíti szolgáltatásait és terjeszkedik új piacokra, hogy a lehető legtöbb ember számára hozzáférhetővé tegye a kripto gazdaságot. A brazil terjeszkedés újabb mérföldkő a vállalat történetében, és tovább erősíti pozícióját a kriptopénzek piacán.

forrás: https://decrypt.co/124156/coinbase-stock-up-with-brazil-expansion